Heko Montage - uw klusbedrijf in Vroomshoop

Neem contact op

Voor alle klussen in en rondom uw huis, neemt u contact op met Heko Montage. Wij staan altijd voor u klaar en zorgen ervoor dat uw klus snel en vakkundig uitgevoerd wordt. Bekijk hieronder voor welke klussen u bij ons terecht kunt.

Loodgieterswerk

Lekt uw kraan of heeft u misschien problemen met uw afvoer? Moet er een aanpassing gedaan worden aan uw leidingen, vanwege bijvoorbeeld een verbouwing of heeft u plannen voor een nieuw huis en wilt u hier uw leidingen gelegd hebben? Heko Montage is er voor al uw loodgieterswerk.

Montageklussen

Heko Montage is van alle markten thuis op het gebied van montage. Denk hierbij aan onderhoud of kleine klussen aan of om uw woning, wij maken het en zorgen altijd voor een perfecte afwerking.

Heko Montage monteert onder andere:

  • Verlichting
  • Keukens
  • Kasten
  • Sanitair
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Dakgoten en zinkwerk

Lekt uw dakgoot of moet deze misschien deels of helemaal vervangen worden? Heko Montage zorgt ervoor dat u er geen omkijken naar heeft. Ook als uw dakgoot alleen leeggehaald moet worden, kunt u bij ons uiteraard ook terecht.

Renovaties

Wilt u uw woning renoveren? Heko Montage is het ideale bedrijf om u hierbij van dienst te zijn. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of om het totaal strippen van uw huis, bij ons is geen klus te zwaar.

Verbouwen

Gaat u uw huis verbouwen? Wilt u een nieuwe keuken of badkamer? Bij Heko Montage zorgen we ervoor dat al uw klussen in een handomdraai zijn geklaard.